Splitboard Romania

 
 
Dacă îți place să te dai prin powder după o ninsoare sănătoasă, dar urăști să stai la cozile interminabile de la transportul pe cablu sau preferi să te dai pe o zăpadă pe care nu s-a mai dat nimeni înaintea ta, atunci de un splitboard ai nevoie. Dacă iubești liniștea munților și nu te deranjează puțin efort ca să ajungi in vârful dorit, atunci de un splitboard ai nevoie. Dacă înțelegi sensul aventurii și satisfacția că ai urcat pe cont propriu… doar ca să te dai la vale, atunci de un splitboard ai nevoie.

 

Având în vedere că în ultimii ani backcountry-ul a luat amploare, totodată vine și nevoie de conștientizare a riscurilor pe care ți le asumi. Practicarea splitboarding-ului ca și schiul de tură vine la pachet cu probleme de tipul: tehnică de urcare corectă, siguranța ta sau a grupului, când folosești colțari / piolet și multe altele.

 

Ai vrea să explorezi locuri noi, spectaculoase și puțin umblate, din munții Ciucaș și să te bucuri de pantele văilor abrupte și de culoare de pădure cu zăpadă neatinsă, în compania câtorva prieteni aproape la fel de antrenați ca și tine?


Scroll to top