Evenimente

@ Cum a fost la Splitboard test – Burton

Cu zapada, asa a fost. Dar si cu ceata pe alocuri. Acum mai mult sau mai putin in gluma, lumea a fost prezenta in numar mai are decat ne asteptam. Asta nu poate sa fie decat un lucru bun. Daca pentru unii testul a fost doar ca sa se lamureasca asupra carui model sa opteze, pentru altii a fost intaia data pe splitboard. Poate unora li s-a parut greu si poate altii au vazut eficienta unui splitboard si au inteles scopul lui,  cert este ca un splitboard se adreseaza celor care vor sa stea departe de aglomeratia partiilor si sa ajunga, pe forte proprii, in zone greu accesibile cu zapada proaspata. Mai jos gasesti un set de poze care vorbesc mai multe decat astea cateva cuvinte.

@ 12. Martie. 2016, Valea Dorului, Boarder’s Shop & Splitboard Romania

split test.Refacut

Anul trecut ne-a placut. Anul asta o sa ne placa si mai tare. Asa ca Boarder’s Shop si Splitboard Romania te invita sambata, in Valea Dorului, ca sa testezi splitboarduri  Burton Fish, Antisocial, Landlord, Spliff si Custom. Inca nu ai vazut live cum arata o interfata Spark R&D? O sa rezolvam si problema asta. Fiecare splitboard e setat cu interfata Spark R&D si legaturi Burton Hitchhiker. Pe langa splitboarduri, la ceeasi masa o sa stea si rucsacul Pieps Jetforce. Si ca pachetul sa fie complet nu am uitat nici de boots Fitwell Backcountry.

Locatia este ca si anul trecut la baza telescaunului Valea Dorului. Ne vedem sambata, de la 11:00 pana la ora 15:00. Vremea se anunta buna, poate avem noroc si de ceva zapada proaspata.

@ 20. Noi. 2015, Welcome to Winter ’16

Vineri, 20 noiembrie, sărbătorim la Boarder’s Snowboard Store începutul noului sezon de iarnă, cu activităţi în magazin şi la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City!.

wtw16

– Intre orele 18:00 şi 21:00, în foaierul cinematografului, organizăm din nou un Burton Riglet Park Event, unde copiii mici între 2 si 6 ani vor putea lua gratuit lecţii de snowboarding, pe un traseu special amenajat pe covor, cu snowboard-uri puse la dispoziţie de Boarder’s. Toţi copiii vor câştiga stickere şi medalii de la Burton Snowboards!

– De la ora 21:00, avem 3 proiecţii de film:
– seria 2016 „Burton Presents”
– “In Motion”, oferit de Red Bull, filmul de debut al lui Mark McMorris, medaliatul olimpic la slopestyle, rider Burton şi Red Bull, care aduce împreună unii dintre cei mai talentati snowboarderi din lume: Nicolas Mueller, Mikey Rencz, Mikkel Bang, Danny Davis şi legendarul Terje Haakonsen.
– premiera “Grilos Full Part”, cu invitat special rider-ul Burton şi Red Bull din Slovenia, Marko Grilc cu care vom sta de vorbă despre pasiunea noastră pentru snowboarding

Extra-Bonus: joi 19 şi vineri 20 noiembrie, vă aşteptăm cu promoţii la colecţiile noi Burton, Analog şi Anon, la Boarder’s Snowboard Store, în str. Câmpineanu 24, Bucureşti, şi vom oferi gratuit bilete la film primilor 100 de clienţi şi vouchere de băuturi la barul din foaierul cinematografului.

Pentru cei care nu pot să ne viziteze, biletul la film costă 15 lei, iar rezervările se fac pe www.grandentertainment.ro.

Vă aşteptăm cu drag, ca în fiecare an!
Echipa voastră Boarder’s

@ 21. Feb. 2015, Valea Dorului, incepand cu orele 12:00

10974183_10204632752996612_4825566535739679907_o

Boarder’s Snowboard Store si Splitboard Romania va invita la un demo cu echipament de splitboard Burton, sambata 21 februarie, la orele 12:00, in fata cabanei Valea Dorului din Sinaia. Vom pune in functiune 3 modele de baieti (Landlord 159, Fish 156 si Spliff 148) si unul de fete (Antisocial 150), cu legaturi Burton Hitchiker si Spark Magneto, pieile de foca G3/Burton High Traction si betele de tura Black Diamond/Burton.Va exista posibilitatea unor ture scurte de testare, in functie de numarul de participanti. Va asteptam cu drag!

@ 07. Ian. – 10. Ian 2015 Silverton Sessions


Ai visat vreodata sa te dai in Silverton Mountain cu riderii locali? Acum este sansa ta. Alaturate echipei Venture Snowboards pentru o super experienta in Silverton, Colorado!

Imparte placerea de a te da cu producatorii brandului Venture. Pachetul contine 2 zile de ghidarie, 3 nopti de cazare, toate mesele incluse, demouri la splitboarduri si snowboarduri, bere Ska Brewing’s Euphoria Pale Ale, o tombola cu premii pe masura, iar bere si toate acestea la poalele muntiilor San Juan.

Aduna-ti prietenii, echipamentul si curajul: fii pregatit pentru o mega aventura!
Locurile sunt limitate, iar deadline-ul este in 01. Dec. 2014

Data: 07. Ian. – 10. Ian 2015
Pret: $799 / persoana

Pachetul include:

2 zile de ghidarie in Silverton Mountain
3 nopti de cazare
Turul fabricii Venture
Toate mesele incluse
Demo

Pentru mai multe informatii clik aici

@ 13. Noi. 2014 Welcome to Winter ’15

Welcome to Winter '15

Vino pe 13 noiembrie sa sarbatorim impreuna inceputul sezonului de iarna si sa vezi snownbardingul din alte persective urmarind noile filme din seria “Burton Presents”.

Distributia: Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Mikkel Bang, Mark McMorris, Mark Sollors, Alek Oestreng

Inaintea proiectiei filmelor, in foaierul cinematografului, incepand cu ora 18.00, te asteapta un riglet park cu lectii gratuite de snowboarding pentru cei mici si multe surprize.

Ca invitat special in cadrul serii de film va fi binecunoscutul team rider Burton şi Red Bull din Slovenia, Marko Grilc, care tocmai si-a lansat noua serie de filmulete Grilosodes.

„Yeah, I will come there and would be really hyped! It is important to promote snowboarding and specially you guys doing the Riglet Park Event. Also inspiring the next generation is key”

Iar daca nu stii unde este Grand Cinema & More, poate stii unde este Baneasa Shopping City. Si daca nici de Baneasa Shopping City atunci da clik aici.

Pretul biletului este 15 lei, iar proiectia incepe la ora 21:00 in sala Ultra.

Vezi trailerul mai jos:

 


Scroll to top